İsrail Genelkurmay Başkanı’ndan ABD’ye İran’ın nükleer anlaşmaya yeniden katılmaması uyarısı « Alanya Televizyonu (ATV)

30 Kasım 2023 - 04:39
Radyo TimeRadyo Time

İsrail Genelkurmay Başkanı’ndan ABD’ye İran’ın nükleer anlaşmaya yeniden katılmaması uyarısı

İsrail Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi katıldığı bir video konferansta, ABD’yi İran’ın nükleer anlaşmasına yeniden katılmaması konusunda uyararak, anlaşmanın İran’ın nükleer silah geliştirmesine olanak sağlayabileceğini savundu.

İsrail Genelkurmay Başkanı’ndan ABD’ye İran’ın nükleer anlaşmaya yeniden katılmaması uyarısı
Son Güncelleme :

27 Ocak 2021 - 7:07

20 views

İsrail’de Ulusal Güvenlik Çalışmaları Enstitüsü tarafından düzenlenen video konferansta konuşan İsrail Genelkurmay Başkanı Aviv Kochavi, ABD’yi İran’ın nükleer anlaşmasına yeniden katılmaması konusunda uyararak, anlaşmanın İran’ın nükleer silah geliştirmesine olanak sağlayabileceğini savundu.”Kabul edilemez bir tehdit”Kochavi, İran’ın anlaşmaya geri dönüşünün “operasyonel ve stratejik açıdan kötü” olacağını vurguladı. Kochavi, İran’ın nükleer programını sürdürmesine izin vermenin İsrail için “kabul edilemez bir tehdit” oluşturacağını ve “bölgede nükleer silahların yayılmasına yol açacağını” öne sürdü.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Translate »