


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla istediği İrfan Can Kahveci transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor.
Fenerbahçe'nin dünya yıldızı transferi Mesut Özil'e karşılık vermek isteyen ezeli rakip Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz, Başakşehir'den İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. İrfan Can da geçtiğimiz günlerde Fatih Terim'i takibe almıştı.
Farkı azaltmaya çalışıyor Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcu için Başakşehir ile aradaki maddi farkı azaltmaya çalışıyor. Taraflar arasındaki görüşmelerde belirli miktarda para ve takas formülünün de gündeme geldiği kaydedildi.
Kulüp binasında görüşüldü 25 yaşındaki milli futbolcu için Başakşehir Kulübü’nden transfer görüşmesi için talepte bulunan Galatasaray’ın kurmayları, Fatih Terim Stadı’nda bulunan kulüp binasında ağırlandı.
Gümüşdağ istedikleri rakamı açıkladı Sözcü'nün haberine göre; yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda Galatasaray cephesinin sunduğu alternatifli tekliflere karşılık Başkan Göksel Gümüşdağ, İrfan Can’a karşılık düşünülen rakamları net bir şekilde açıkladı.
Bonservisi 12 milyon Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci’nin bonservis bedelini 12 milyon Euro olarak belirlerken bu rakamın ödenmesi halinde oyuncunun transferine onay verileceğini belirtti.
10 milyon + Emre Kılınç formülü Turuncu lacivertlilerin 1 numarası diğer bir seçenek olarak; 10 milyon Euro + Emre Kılınç teklifini iletti.
Aslan geri adım attı UEFA Finansal Fair Play kriterleri kapsamında transferde ince eleyip sık dokuyan Galatasaray, İrfan Can Kahveci için istenen rakam sonrası geri adım attı.
Konu değerlendiriliyor Başakşehir’den indirim talep ederek toplantıdan ayrılan sarı kırmızılıların konuyu değerlendireceği ve pazarlık aşamasını gelecek cevaba göre belirleyeceği öğrenildi.