Alanya’da Rus vatandaşların talepleri Kaymakamlık’ta konuşuldu « Alanya Televizyonu (ATV)

30 Kasım 2023 - 04:18
Radyo TimeRadyo Time

Alanya’da Rus vatandaşların talepleri Kaymakamlık’ta konuşuldu

Alanya’da Rus vatandaşların talepleri Kaymakamlık’ta konuşuldu
Son Güncelleme :

12 Şubat 2021 - 12:05

Rusya Federasyonu Antalya Başkonsolosluk Temsilcisi Adrian Andrianov ve Antalya’daki Ortodoks İnançlılar Derneği’nin Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Ürkmezer’i ziyaret etti.

Ziyarette Alanya’da yaşayan Rusya Federasyonu vatandaşlarının görüş, öneri ve talepleri konuşuldu.Başkonsolos Andrianov Kaymakam Ürkmezer’e yaptıkları çalışmalar dolayısıyla Alanya’daki görev alan tüm personele teşekkür etti.Kaymakam Ürkmezer; “Alanya’da yaklaşık 35 bin yerleşik yabancının yaşadığını ve bunların büyük çocukluğun Rusya kökenli kişilerin olduğunu belirterek; Akdeniz’in incisi Alanya’mızın bir dünya kenti olmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Translate »