


ATV Alanya Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı SERVET SİPAHİOĞLU, Alanya’da Kamu Arazilerini koruma adına bir kampanya başlatarak ,vatandaşlardan destek istedi.
Milli Emlak Tarafından satışa çıkarılacak olan karayolları arazine peşkeş çekileceği iddia ediliyor.Son derece ucuz bir rakama satılacağı söylenen arazinin Dönümü 2 milyon TL den satılacak. 39 dönüm arsanın bir ..Dönümü en az 10 milyon TL olması gerektiği ifade edilirken çevreciler, Alanya’nin göbeğinde denize sıfır olan bu arsa
Alanya’nın Akciğeridir.Kesinlikle satılmasını istemiyoruz . Zaten her yer beton yığını nefes aldığımız tek yer bu bölge satılmasını istemiyoruz diyerek tepkilerini dile getirdiler Karayollarına ait 39.219m2 olan yer (131. ŞubeŞefliği)
MİLLİ EMLAK tarafından satış işlemi yapılarak bedelinin ise 82.869,746 belirlendiği iddia ediliyor.
Tüm Alanya’yı ilgilendiren bu olayı kamuoyuna duyurma aşamasında önemli bir rol oynayan ATV ALANYA TELEVİZYONU yönetim kurulu başkanı Servet Sipahioğlu; sosyal medya hesabından da bir kampanya başlatarak, kamuya ait arazilerin korunmasına ilişkin vatandaşlardan destek istedi.