Ak Parti İlçe Başkanı Toklu’nun korsan bildiriye cevabı sert oldu « Alanya Televizyonu (ATV)

30 Kasım 2023 - 14:42
Radyo TimeRadyo Time

Ak Parti İlçe Başkanı Toklu’nun korsan bildiriye cevabı sert oldu

Ak Parti İlçe Başkanı Toklu’nun korsan bildiriye cevabı sert oldu
Son Güncelleme :

05 Nisan 2021 - 10:12

103 emekli amiralin gece yarısı yayınlamış olduğu korsan bildiriye karşı ilk açıklama Başkan Toklu’dan geldi.

Darbesever 103 emekli amiral’in Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece yayımlamış oldukları korsan bildiriye AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’dan cevap geldi. Başkan Toklu yapmış olduğu açıklamada, “Vesayetçi 103 emekli amiralin yayımladığı sözde bildiri, 15 Temmuz’da milletin verdiği tepkiden ders almadığını gösteriyor. Aziz Milletimiz, hayalini kurduğunuz cunta ve vesayet düzenine asla geçit vermeyecektir. 103 vesayetçi emekli amiral hakkında adaletimiz gerekli kararı vereceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Şu saatten sonra yapılacak herhangi bir korsan bildiri artık milletimiz tarafında bir önem arz etmemektedir. Bu konuda en son 15 Temmuz’da milletimiz, iradeli ve kararlı duruşu sergilemiş, şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızmış hain darbeciler karşısında vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü korumak için tek bir vücut olmuştur.
Biz buradayız! Devletimize, Milletimize, Demokrasiye ve Hükümetimize sonuna kadar sadık ve bağlıyız” ifadelerine yer verdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Translate »